Ryes Mølle Biavl

Tlf. +45 42 70 55 75

LEVERING


LEVERING - VALGMULIGHEDER, TIDER OG PRISER

Når du køber honning hos Ryes Mølle Honning, har du mulighed for at vælge levering til pakkeshop eller, levering til dør. 


PAKKESHOP

39,00 Kr.

Dag til dag levering

Track & Trace på mail og SMS

Valgfri pakkeshop

 


LEVERING TIL DØREN

54,00 Kr.

Dag til dag levering

Track & Trace på mail og SMS

Leveret helt til døren


Forsvarlig pakning

Når vi pakker ordre med Honning, er det vigtigt for os at honningen ankommer til dig i bedste stand. Derfor pakker vi altid alle ordre så der er mindst mulig risiko for at glaserne vælter inde i pakken, og tilsvarende mindst mulig risiko for at emballagen går i stykker ved håndtering undervejs. Det gør vi blandt andet ved at bruge ekstra bund i bunden og toppen af toppen, så pakken har en solid bund og top. Derudover benytter vi papirfyld rundt i pakken og så vidt muligt omkring glaserne, så de ikke rykker sig under fragt.


Miljøvenlig pakning

Vores papirfyld der bruges til at beskytte emballage, er miljøvenligt kassefyld uden plastik og kemikalier. Det er vigtigt for os at passe på miljøet, og derfor benytter vi os at miljøvenlig indpakning. Udover kassefyld, gør vi også brug af at genbruge pap, samt vi mindsker papirspild. Vi mindsker papirspild blandt andet ved ikke at vedlægge følgesedler og lign. i ordrer. Vi benytter altid mindst mulig papkasse, både så glaserne ikke vælter, men også for at spare på unødvendigt emballage.

 

Miljøvenlig pakning badge