Ryes Mølle Biavl

Tlf. +45 42 70 55 75

Desværre er denne honning udsolgt i øjeblikket, men længere nede på siden kan du reserverer til senere levering. Vi sender en mail til dig om hvornår honning kan forventes leveret. Reserveringen er, for dig, ikke bindende, da vi inden levering sender dig en mail, hvori du kan bekræfter din reservering, før det bliver til en ordre.


Honning blandet, forår, sommer og sensommer

Produkt nr. 00 1 05 0225 000

SLYNGET Lækker dansk Honning fra danske bier. Honning, høstet i bigård nr. 05. Denne RYES MØLLE BIAVL'S slynget Honning er indsamlet af danske bier i Danmarks skønne natur, i bigård nr. 05 som giver den lækreste danske honning med masser af god smag. Honningen kan bruges til al slags madlavning, hvor honningen kan bidrage med en god og sød smag. Ryes mølle biavl's honning er også særdeles god og velegnet som smørepålæg, så du kan få dig en lækker honningmad. Lækker dansk honning med masser af god smag. Honningen er koldrørt og fri for pesticider og andre giftstoffer. Et rent naturprodukt. Netto indhold 225 g.

38,00 DKK

Produkt nr. 00 2 05 0225 000

PRESSET Lækker dansk Honning fra danske bier. Honning, høstet i bigård nr. 05. Denne RYES MØLLE BIAVL'S slynget Honning er indsamlet af danske bier i Danmarks skønne natur, i bigård nr. 05 som giver den lækreste danske honning med masser af god smag. Honningen kan bruges til al slags madlavning, hvor honningen kan bidrage med en god og sød smag. Ryes mølle biavl's honning er også særdeles god og velegnet som smørepålæg, så du kan få dig en lækker honningmad. Lækker dansk honning med masser af god smag. Honningen er koldrørt og fri for pesticider og andre giftstoffer. Et rent naturprodukt. Netto indhold 225 g.

40,00 DKK

Reservering af honning til senere levering

Skriv produkt nummeret i "din besked" feltet, og husk antal glas.

Honning SLYNGET, Produkt nr. 00 1 05 0225 000, og skriv antal glas.

Honning PRESSET, Produkt nr. 00 2 05 0225 000, og skriv antal glas.

Vi sender en mail til dig om hvornår honning kan forventes leveret. Reserveringingen er, for dig, ikke bindende da vi inden levering sender dig en mail, hvori du bekræfter din reservering, for at det bliver til en ordre.